'Tussen land en lucht' en Spaarnestad Photo

Op 8 september opent de tentoonstelling De Mix Nederland ‘Tussen land en lucht’ op NS station Groningen en in Museum aan de A. Een initiatief van stichting Beeldmix samen met NS, ProRail, Museum aan de A en Noorderlicht. ‘Tussen land en lucht’ is de Groningse en zevende editie in een serie van twaalf tentoonstellingen van De Mix Nederland. Bij iedere editie wordt historische fotografie gebruikt als bron van inspiratie door de hedendaagse Nederlandse fotografen. De tentoonstelling is te zien t/m 7 januari 2024

OPROEP: Herkent u een persoon op de foto’s van Jacob Molenhuis?
Laat het ons weten!

De tentoonstelling ’tussen land en lucht’ laat foto’s uit fotocollectie van Jacob Molenhuis uit Kruisweg zien.Veel foto’s van Molenhuis zijn gemaakt zonder verder informatiegegevens over persoon, locatie of datum. Stichting Spaarnestad Photo is op zoek naar die informatie over de geportretteerden en de plekken in de Marne-streek.
Herkent u iemand op de foto’s of weet u waar het is? Laat het ons weten via info@spaarnestadphoto.nl. Stuur ons een foto van het portret uit de expositie van de door Molenhuis geportretteerde met uw informatie, deze nemen we op in onze beeldbank bij de foto.

Voor meer informatie klik op de link.